Post by dumpvensecomrass on Feb 20, 2022 8:05:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat mnoho coinů ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
potřebujete lepší grafiku
Nechápu celkový trend - vznikne něco pak se s následnými aktualizacemi zhoršuje a zhoršuje. Tato grafika a zobrazení je jako pro prvňáčky. Původní hra byla trochu jinde, teď mě to tak nebaví.
Dobrá grafika, ale nejhorší je její fyzika a ovládání. Nevím, jak se to dostalo k takovému množství stažení.
Je to dobrá hra
Nelíbí se mi, jak nemůžu dobře, vlastně každý tady nemůže rád střílet přes části tanku, ale na této hře se mi líbí, že můžeme získat nové tanky a skiny jsou opravdu skvělé.
Hills of Steel Akcija ewp
Je to dobrý žrout času, ale fyzika je prostě špatná. Nepřátelské tanky = skálopevné a pod kontrolou. Váš tank = boingy boingy boingy. Polovina obtížnosti je prostě ovládání vlastního tanku, ne nepřátel.
Závada v systému. Nesmím se dostat přes 5 sérií? Nepřátele nelze zabíjet. kolik jsem ztratil?. K odstranění tohoto hodnocení jsou vyžadovány drahokamy a truhla.
Miluji tuhle hru! Je to extrémně uspokojující tanková hra. Tanky jsou však nevyvážené a jeden hráč je nevyvážený při přepínání mezi tanky
Dobré: skvělé herní možnosti v délce hry, většina 1 VS 1 má méně než 60 sekund. 2 VS 2 jsou maximálně dvě minuty. Další výzvy pak mohou trvat i přes 15 minut. Grafika je v pořádku. Konečně můžete získat drahokamy, aniž byste je kupovali, takže je to skvělé. Špatné: 2 VS 2 může být frustrující v tom, že můžete mít sobeckého týmového kolegu, který jen sedí, zatímco vy útočíte, nebo dostanete kolegu bota, který je příliš hloupý na to, aby hrál na pokročilé úrovni. V 1 VS 1 jsem tedy o více než 100 bodů. Hra padá v 10 % případů.
celkově je myšlenka hry skvělá, ale proč byste v této hře rovnou lhali o multiplayeru? když jsem viděl, že jsem byl opravdu nadšený a stáhl jsem si hru znovu, ale není to multiplayer, pouze generujete náhodná jména a když hru minimalizuji, chvíli počkám a znovu zapnu, hra se vůbec nehýbe. takhle multiplayer vůbec nefunguje, nevím, jestli je vůbec dovoleno o hře takhle lhát v popisu hry.
Moc pěkná hra
S touto hrou teprve začínám a doufám, že nebudu mít problémy s tím, že zamrzne jako u některých her.
miloval tuto hru a vývojáře!! při příliš rychlém pohybu tanku vpřed/vzad se trochu zdržuje, tank jede na kole
Beru to zpět, smazal jsem to, ale o několik měsíců později jsem se rozhodl, že to budu hrát znovu, ale nejsou tam žádná tlačítka a nejsou tam žádné ovládací prvky, takže jsem ohodnotil 1 hvězdičkou a děkuji za odpověď
Opravdu špatná hra, tanky jsou motor a zbraň jsou v pořádku, ale Armor je velmi slabý fénix engine a Armor ok, ale zbraň není tak silná v 1v1 a 2v2. pouze ve společné truhle mám tanky. Prosím opravte to.
Je to dobrá hra
Nechapu ty co nadavaji na hry
Je to tak špatné, protože když kvůli tomu můžete dělat události jen jako 3krát, líbí se vám, proč to nemůžete udělat 4krát nebo 5krát
Je to velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi velmi pekna hra
Zábavné, ale za vítězství se do značné míry platí a proč mít boostery jen jako vrozenou schopnost, kterou tanky mají, a mají všechny tanky k dispozici od začátku a v některých herních režimech je znepřístupňují.
Tato hra je velmi dobrá a zajímavá i pro vás může být použita pro složité nebo důležité pracovní postupy a procesy a zajímavá
Hodně dobrá hra STAHUJTE - DOPORUČUJI VŠEM!!!
Kravina
Velmi dobrá hra. Chce to ale více tanků a více akcí.
Baví mě to hodně. Dobrá střílečka.
Hills of Steel Akcijske igre gzdt
Tak už mám všechny tanky a teď nemám důvod vydělávat peníze.
Je to super hra, ale když jsem měl 60 mincí, tak se to nějak zaseklo a skočilo to na 0 mincí.
Vybíjí baterii telefonů jako blázen... Co to děláte!!! A když je těžká Battelle, hry neustále kučejí... opravte tento problém, prosím. Pokud hra funguje takto, jak mohu utrácet peníze za upgrady! Přes všechny hry je zábavné hrát, ale toto jsou vážné problémy. Děkuji.
Tato hra musí být v jedné z pěti nejhorších tankových her, protože kvůli náhodným přidáním spadne vaši hru a zpomalí váš telefon. Zlobí mě, že jsem otevřel přesně 25 EPIC CHESTS a nikdy jsem nezískal ani 1 epický nebo 1 vzácný tank, tato hra je zmanipulovaná na získávání nových tanků, takže tato hra je na hovno, proto s touto hrou končím, sbohem😠😠😲😠
Hra je zábavná, ale chybí některé funkce, jako je vidět tanky vašich přátel na fb a hrát si s nimi, hru lze rozšířit, aby byla bohatší na funkce a zážitek by byl lepší.
Nejde mi spustit
Problém s Teslou po aktualizaci.
Pěkná hra, mám rád hry, které mají souboje a bossy, myslím, že je to velmi dobrá hra, jen mám problém, který se rozbil, opravte to, prosím, to je můj jediný problém a tuto hru nezavírejte
Hills of Steel Action suv
Ten kdo řekne že je ta hra blbá tak je L
Páni, krásné hry pro děti, které si mohou užít hraním těchto her z kopce oceli, které se mi líbí.
Wow. Sledujte odpověď od Dev-yobse hodnou bota... Vážně, chlapi, dámy, nebo cokoli... Je to pěkná hra. Stačí dávat ty šílené reklamy každé 3-4 hry nebo stránky...slib mi, že lidé budou víc nakloněni zůstat a hrát. Máte skutečný talent, je škoda vidět, jak to nakopává nardy špatnými volbami nebo věcmi řízenými roboty.
Talking Tom & Ben News Entretenimento smjs
mega dobrá hra
Tutorial je tak otravný, že mi plýtvá posilovačem, když použiji jinou nádrž, posilovač Změňte a nemůžete ho znovu použít, proto je těžké porazit i ranou fázi, jsem naštvaný